tiistai 27. lokakuuta 2009

Mätsäilyä.

Käytiin sunnuntaina Eddien kanssa Collieyhdistyksen Helsingin a-o:n järjestämässä mätsärissä. Teki ihan hyvää päästä treenaamaan vielä vähän ennen kahden viikon päästä olevaa pentunäyttelyä.

Tiedä sitten johtuiko kylmästä ilmasta vai mistä, mutta Eddieä oli tosi vaikeaa saada seisomaan. Se veti koko ajan itseään köyryyn. Samoin liikkuminen oli vähän hyppypomppuilua vaikka ennen kehään menoa se juoksi tosi nätisti, kun harjoiteltiin. Hampaiden katsomisestakaan ei tullut mitään, joten nyt pitäisi saada paljon vieraita ihmisiä ronkkimaan tuon suuta.






Joka tapauksessa Eddie oli sitä mieltä, että tänään otetaan sininen nauha. Oltiinhan sentään mätsäreissä ja nauhan piti mätsätä pojan uuteen villapuseroon!

Tänään puolestaan kuvailin herraa vähän tuossa ulkona ennen kuin lähdettiin kävelylle.

Eddie alkaa olla jo jokseenkin sisäsiisti. Aina silloin tällöin tulee vahinko, johtuen yleensä siitä etten ole huomannut ajan kulua ja edellisestä ulkona käynnistä on mennyt jo turhan kauan. Juomista tosin täytyy rajoittaa edelleen, muuten häiskä olisi koko ajan juomassa. Ulkona se ei sentään enää juo ihan joka lätäköstä. Eddien mielestä vesikuppi olisi varmaan paras mahdollinen palkka esim. tokoliikkeistä.

Nyt täytyy harkita tosissaan sen sadetakin tilaamista, kun ilmat näyttää nyt jämähtäneen kylmiksi ja sateisiksi. Heijastinliivitkin täytyy laittaa samalla tilaukseen molemmille koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti