torstai 25. helmikuuta 2010

Citykoira.

Toissapäivänä kävin Eddien kanssa keskustassa pyörähtämässä, että saatiin vähän vaihtelua kotikulmilla pyörimiseen. Danu jäi kotiin jo ihan sen takia, että yhden pienen koiran kanssa liikkuminen keskustassa oli huomattavasti helpompaa. Lisäksi Danu on vieläkin niin innoissaan isoista autoista, että tällä tavalla säästettiin omistajan hermoja.

Eddie loikoili 45min bussimatkan sylissäni; välillä se katseli sisääntulijoita tai ikkunasta ulos. Keskustassa herra käppäili ihan kuin kotonaan. Paljon kiinnostavia hajuja toki tuli joka puolelta ja niitä olisi kaikkia pitänyt jäädä tutkimaan. Käväistiin myös työpaikallani juomassa kahvit, minkä aikaa Eddie malttoi aika hyvin loikoilla lattialla. Mitään hermostumista tai piippailua ei ollut, kerran tuo taisi önähtää. Työkaveriltakin piti vähän saada huomiota, ja yrittää samalla kurkotella korvapuustia. 

Takaisintulomatkalla Eddie kulki vielä itsevarmemmin rautikselle ja leikkipä vielä jonkin aikaa italialaisturistien kanssa lumella. Odoteltiin asemalla jonkin aikaa Sakkea, minkä aikana Eddie vaan katseli maltillisesti ohikulkijoita. Ihanaa liikkua noin hyvähermoisen koiran kanssa, joka ei myöskään turhaudu ja ala piippailemaan. Eddie on oikein kunnon citykoira selkeästi! Junamatka kotiin menikin sitten nukkuessa.
Tänään olemme jo ehtineet käymään Eddien kanssa vähän pellolla spurttailemassa ja kuvaamassa. Aamu on ollut tosi valoisa ja aurinkoinen, mutta onnistuin silti ottamaan ihan sinisiä kuvia.

Irti päästyään Eddie vetäisi ensin pitkän spurtin ja tyytyi sen jälkeen hiihtämään lähinnä perässäni. Sitten lumikinoksesta löytyi aivan ihana kakkakasa, mikä suussa oli hirveän kivaa kirmailla edes takas pellolla...

 Malttoi Eddie sitten lopuksi spurttailla vielä ihan muuten vaan. 

 Danulla on nyt ollut vatsa sekaisin pari päivää minkä takia se on ollut tosi kärttyisä. Vähän epäilen, että tuolla on jotain tekemistä juoksujen teon kanssa.

2 kommenttia:

  1. Härrekyy, sehän on ihan oikea whippet jo! :D Ihan outoa ajatella että sulla on nyt tollanen, ennen se oli vaan pennun näköinen sentään... Nyt karu totuus on paljastunut. ;)

    Tosi ihanan näköinen se on, pitäisikin nähdä livenä millainen se on kun juoksee...

    -E ja R

    PS: Hieno asu!

    VastaaPoista
  2. Arvaa järkytyinkö mäkin, kun katselin pentukuvia tässä yks päivä. Eihän toi enää olekaan niin pieni!

    Eddien vihreä villapaitakin on kohta valmis... ;)

    VastaaPoista