maanantai 22. helmikuuta 2010

Hörökorviax2

Tauon jälkeen täälläkin aletaan palailla taas bloggaamisen pariin. Huushollista löytyy edelleen kaksi hörökorvaista ja isokuonoista otusta, toinen vain on vähän kasvanut sitten joulukuun.


Eddieltä tutkittiin kuukausi sitten maksa- ja munuaisarvot, kun juominen meni mielestäni välillä vieläkin överiksi ja Eddiellä tuli vahinkoja sisälle tiuhempaan tahtiin. Mitään poikkeavaa ei kuitenkaan löytynyt. Lääkärin kanssa juteltiin asiasta aika pitkäänkin, ja hän sanoi tutkineensa useampiakin whippettejä samoilla perusteilla/oireilla. Yhdelläkään ei ole kuitenkaan ollut mitään, joten tiedä sitten mikä tuon juomisen ja reilun virtsaamisen tarpeen saa aikaan. Nyt Eddiellä on kuitenkin ollut vesikippo koko ajan esillä ja juominen on ollut ihan normaalia. Luulen, että usein ulos pyytäminen on myös ennemminkin tapa kuin todellista tarvetta. Vahinkoja ei ole nyt tullut sisälle.



Eddie on ilmoitettu Tampereen KV:hen ja Lahden KV:hen olisi tarkoitus ilmoittaa myös. Erkkari on merkattu myös "kisakalenteriin", mutta muut kesän näyttelyt ovat vielä harkinnassa. Jonnekin nyt kuitenkin mennään ilman muuta! Danun kohdalla näyttelysuunnitelmat ovat vielä ihan auki, mutta jossain näyttelyssä voisin piipahtaa senkin kanssa. Mahdollisesti sitten siellä collieiden erkkarissa.

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä taas! Eddie on söpö, tuon korvan vaan voisi teipata vaikka takaraivoon;-)).
    Tampereella nähdään, odotan innolla kui poika on kehittynyt.
    Terkuin iskä-Leevi ja Jutta

    VastaaPoista
  2. Onneksi noissa korvissa on tapahtunut jo vähän edistystä ja nyt ne on jo aika paljon molemmat ruusuilla! Mutta mistä vetoa ettei ne käyttäydy niin kiltisti näyttelyissä... ;) Tampereella nähdään, täällä kasvatellaan lihaksia siihen asti!

    VastaaPoista
  3. Miten Danun pennut? Ovatko kaikki löytäneet kodin ja mitä niille kuuluu ? Oikein mukavaa kevään odotusta! terv. Mr. Antti & Lauri

    VastaaPoista
  4. Kaikille on löytynyt kodit, mutta muuta en sitten oikeastaan tiedäkkään. :/ ...Jos siellä joku uusista omistajista sattuisi lueskelemaan niin olisi todella mukavaa kuulla. :)

    VastaaPoista