sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Metsässä riehumista.

Lauantaina Eddie ja Kiwie kävivät juoksentelemassa Tuusulan metsissä. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä hiekkakuopille, mutta emme löytäneet niitä tällä kertaa. Metsää kuitenkin riitti silmänkantamattomiin, joten pennut saivat juoksuhalunsa oikein hyvin tyydytettyä. Pennut eivät lähteneet vielä kovin kauas juoksentelemaan vaan pysyivät koko ajan näköetäisyydellä. Luoksekin ne tulivat vauhdilla heti, kun kutsui.


Matkatkin meillä sujui mukavasti, vaikka bussilla jouduttiinkin matkustamaan melko paljon sekä tekemään useita vaihtoja. Takaisintulo matkalla pennut olivat niin väsyneitä, että olivat puoliksi unessa koko ajan.

Eddie kävelee nyt ulkona jo ihan reippaasti, eikä enää jumita niin paljon kuin ennen. Vapaana se kulkee edelleen hyvin minussa kiinni. Välillä pellolla kulkiessa tulee pienimuotoisia hepuleita, mutta silloinkin se tulee luokse heti jos kutsuu.

Danulla on nyt ollut taas vatsa aivan sekaisin pari päivää. Ruokaa se on saanut vastaavasti kuin ennenkin, joten siitä ei voi johtua. En ole varma, mutta se on saattanut syödä Eddien puruluita jonkin verran. Tai sitten johtuu tulevista juoksuista tai jostain aivan muusta.

Tänään tuli postissa Danun uusi upea panta ja hihna! Pannan ja hihnan on tehnyt Satu Ritari, omasi voit tilata osoitteesta www.satulahuone.fi ;) . Satu siis tekee pantoja omien toiveiden mukaan.

p.s. Blogin kuvat näkee alkuperäisessä koossa, kun niitä klikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti