maanantai 20. heinäkuuta 2009

Lenkkeilyä.

Eddie on nyt parina viime päivänä ollut aika pitkiäkin aikoja yksin, mutta hyvin on mennyt. Se ei ole tuhonnut mitään, vain yhden cd:n se oli ottanut alas hyllystä. Tänään kävimme Eddien kanssa taas pellolla niin, että se pääsi oikein kunnolla juoksentelemaan. Kyllä sitä virtaa sitten riittikin parin päivän tauon jälkeen! Eddie kävi innostuksissaan ojassakin kahlaamassa.



Olemme nyt pitäneet tokoilusta vähän taukoa ettei homma muuttuisi koirien mielestä ihan tylsäksi. Tänään kuitenkin molemmat pääsivät taas vähän puuhailemaan sisällä. Eddie pääsi videollekin, Danua täytyy kuvata vaikka sitten huomenna.



Eilen, kun olimme äidin kanssa Danua lenkittämässä, lähdimme kokeilemaan vähän uusia reittejä. Nyt löytyi sellainenkin reitti, että pääsee kiertämään pellolla lenkin ilman, että tarvitsee kävellä edestakaisin. Osan matkaa joutuu tosin kävelemään aivan radan vieressä, muttei tuokaan häiritse. Lisäksi tuon reitin varrelta löytyy tosi hyviä paikkoja pitää Danuakin vapaana. Se on nyt kulkenut tosi mukavasti vapaana ollessaan. Eilen sillä oli jo uskallusta lähteä vähän kauemmas meistä, mutta luokse tultiin kuitenkin heti kutsuttaessa. Samoin Danu jää itsekseen tosi hyvin odottelemaan meitä, eikä vaan häslää itsekseen.

Juoksutilanne on vieläkin vähän epäselvä. Danu merkkailee todella tiheään ulkona, muttei vuoda, ole turvonnut tai pese itseään. Merjan kanssa mietittiin mahdollisuutta, että tuolla olisi hiljaiset juoksut tai sitten se tosiaan vieläkin vasta tekee juoksuja. Kai se tässä muutaman päivän sisällä selviää. Perjantaina kuitenkin lähdemme viikonlopuksi Piippolaan, joten sitä ennen pitäisi yrittää selvittää.

Lauantaina kävin Tuomarinkartanolla katsomassa vinttareiden näyttelyä. Nyt kun kumpikaan koirista ei ollut mukana, niin sain hyvin räpsittyä kuviakin. Paremmin tosin olisi vielä mennyt, jos ei olisi akku loppunut kesken kaiken... Kuvia voi katsella täältä: http://annepekkanen.myphotoalbum.com/albums.php

4 kommenttia:

  1. Meillä Näpsän kanssa juoksut alkaa aina noin pikkuhiljaa vinkaten :D Kiinnostaa uroksia enemmän ennen juoksun alkua ja noin viikko-pari ennen alkua tulee paperiin vähän vaaleanpunaista, ehkä jopa melkein punaista, muttei kuitenkaan enempää kuin yhtenä päivänä. Sitten ei mitään hetkeen, kunnes edellisenä päivänä saattaa tulla taas vähän punertavaa ja sitten seuraavana päivänä alkaa ihan normaalisti kunnolla vuotamaan. (Miten niin tarkkailtu paljon.. ;) Eipä pääse alkamaan juoksut salaa kun on uros talossa.. )

    VastaaPoista
  2. Danulla tosiaan alkoi juoksut pari päivää sitten. :D Olen varmaan aikaisemmilla kerroilla missannut täysin tuon etukäteistiputtelun, enkä kyllä nytkään olisi varmaan huomannut sitä jos ei juuri silloin olisi tullut leikattua kynsiä. Merkkailunhan toi aloittaa aina pari kk etukäteen niin saa aina vähän vihiä juoksujen alusta. :D Nyt kun mullakin on toi viriili uros talossa niin jatkossa ei varmaan ole epäselvää koska on juoksut käynnissä. ;) Nimim. 3,5kk ikäisen vehkeitään esittelevän pennun omistaja...

    VastaaPoista
  3. Eddie pitää jo tosi hienosti kapulaa, aika mahtavaa! Sehän on kuin palveluskoira eikä vinttari... ;D Niin sitä pitää! Heh. Terveisiä Ruskalta, milloinkas nää näkee ja menee vaikka lenkille?

    VastaaPoista
  4. Se pitää kapulaa jo paremmin kuin Danu! Vielä kun se oppii hakemaankin sen. :D Mä oon nyt tän viikon Vuokatissa ja viikonlopulle/alkuviikolle osuu Danun astutukset, mutta keskiviikosta eteenpäin sopii koska vaan.

    VastaaPoista