perjantai 28. elokuuta 2009

Kaverikoiria.

Kameran akku on edelleen lataamatta, joten kuvasaldo on parilta viime viikolta lähes olematon.

Eilen Eddiellä oli superkiireinen ja aktiivinen päivä. Heti aamusta se pääsi lähellämme asuvan ranskiksen kanssa leikkimään, kun satuimme törmäämään koirakkoon sopivasti aamulenkin yhteydessä. Vauhtia riitti varsinkin aluksi hurjasti ja vaikutti jo siltä, että tuo lähiniittymme alkaa käymään pieneksi. Eddielle teki tosi hyvää päästä leikkimään sellaisen koiran kanssa, joka on selvästi erinäköinen. Lisäksi Onni oli Eddien kanssa todella kärsivällinen ja antoi pennun meuhkata rauhassa. Toivottavasti Eddie löysi uuden pidempiaikaisen kaverin eikä tilanne muutu, kun miekkonen tuosta hieman kasvaa. Nyt se jo keksi ensimmäistä kertaa leikkikaverin nylkyttämisen...

Eddie oli aamujuoksenteluista jo niin väsynyt, että kun näimme Essin ja Ruskan lenkkeilyn merkeissä tunnin päästä, se lähinnä vain jolkotteli Ruskan perässä. Kävimme kävelemässä läheisellä pellolla, missä en olekaan ennen tullut käyneeksi. Paikka on kyllä loistava koiran vapaana pidolle, joten taidetaan vaihtaa toi lähiniitty siihen. Itselläni ei tosiaan ollut reissulla kameraa mukana, mutta Essi sai räpsittyä muutaman kuvan kännykällään.

Danu on ollut nyt "vähän" laiskalla tuulella. Se on aina juoksujen jälkeen oikein kunnon sohvaperuna. Ulkona sitä saa lähinnä vetää perässään ja sisällä se nukkuu suurimman osan ajasta. Vieläpä niin, että änkeää yleensä väkisin kainaloon. Ruokahalu on kuitenkin edelleen valtava eikä aamupahoinvointia ole ollut havaittavissa. Pentutoiveet ovat silti suuret... Danulla on huomenna jalostustarkastus, mutta saa nähdä millaiset arvioinnit sieltä tulee, kun koira ei nyt ole parhaassa mahdollisessa kunnossa todellakaan.

Eddiellä on nyt kaikki rokotukset hoidettuna. Parin viikon päästä olisikin tarkoitus mennä ensimmäisiin mätsäreihin. Sen jälkeen ei mätsäreitä paljoa enää olekaan tarjolla, vaan seuraavat koitokset ovat pentunäyttelyitä. Mutta ensin kuitenkin sinne mätsäriin treenaamaan!

Lisäksi meillä alkaa 9.9. Eddien kanssa pentukoulutus HSKP:n kurssilla. Itse en malttaisi tällä hetkellä millään odottaa, että pääsemme treenaamaan ohjatusti!

1 kommentti:

  1. Vau, jalostustarkastus! Mielenkiinnolla odotan kyllä mitä Danusta tykätään. Terveisiä Ruskalta Eddielle ja Danulle.

    VastaaPoista