sunnuntai 30. elokuuta 2009

Danun kuulumisia.

Eilen illalla Danun lämpö oli taas 38,8 joten soitin Herttaan. Hoitaja arveli, että kyseessä on voinut olla alkiokuolema ja kohdunkaula on voinut olla sen verran auki, että alkio on tullut ulos. Lämmöstä ei kuulema kannata olla huolissaan ennen kuin se on 39,2 tai päälle. Illalla Danu joi vielä kiitettävästi nestettä.

Yö meni rauhallisesti. Heräsin kahden aikoihin, mutta koska kaikki vaikutti olevan ok niin en edes alkanut mittailemaan lämpöä. Puoli kuudelta heräsin siihen, että Danu oksentaa. Oksennus kuitenkin katosi heti samantien takaisin vatsaan, joten ainakin ruokahalu on kunnossa... Danu oli kuitenkin jonkin aikaa selkeästi pahoinvoiva.

Heräsin kahdeksan aikoihin ja lähdimme aamukävelylle minkä jälkeen koirat saivat ruokansa. Danu ahmi ruokansa kiitettävää vauhtia. Mittasin lämmön ja sain lukemaksi 39,0. Kymmenen aikoihin Danun aamuruoka tuli ylös ja katosi taas samantien takaisin vatsaan. Mittasin lämmön ja sain lukemaksi 38,8.

Danu vaikuttaa nyt olevan taas oma pirteä itsensä. Ihan aamusta se oli vähän rauhallisempi kuin yleensä. Nyt se kuitenkin leikkii Eddien kanssa vähän väliä. Koska koira ei enää vaikuta siltä, että sillä voisi olla lämpöä niin en enää mittaile lämpöä turhaan jollei tilanne nyt muutu.

Tällä hetkellä tilanne siis vaikuttaa ihan normaalilta ja tuota aamupahoinvointia pidän ihan lupaavana merkkinä. :) Jätämme kuitenkin tämän päivän jalostustarkastuksen väliin varmuuden vuoksi. Jos kohdunkaula on vielä vähän avoimena en halua olla sitä riskiä, että Danu saa tulehduksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti