tiistai 4. elokuuta 2009

Vuokatissa.

Sunnuntaina kävimme Vammalassa näyttelyssä Danun kanssa. Danu esiintyi ihan mukavasti, mutta ehkä vähän laiskasti tällä kertaa. Tuloksena EH ja ihan mukava arvostelu minkä voi lukea kotisivuilta. Eddie jäi näyttelyssä piipahtamisen ajaksi Sallalle hoitoon. Vauhtia oli kuulema riittänyt, kun pennut olivat päässeet painelemaan keskenään.

Maanantaina sitten ajoin koirien kanssa Vuokattiin, missä vietämme tämän viikon lomaillen. Koko maanantai meni aikalailla autossa, mutta silti koirat olivat perille päästyä kohtalaisen väsyneitä. Kävimme kuitenkin vielä rannassa tutustumassa veteen. Danu kahlasi kyllä järvessä ihan mukavasti, kun itsekin kahlasin siellä. Eddie oli ensin vähän vastahakoinen, mutta hyppäsi lopulta myös veteen. Jonkin aikaa se polskutteli oikein hienosti, kunnes tuli kutsuttaessa takaisin rantaan. Joku päivä mennään vielä uudestaan ajan kanssa uimaan.

Tänään kävimme Sotkamossa Hiukan rannan vierellä tekemässä pienen kävelyn. Koirista saatiin otettua ensimmäiset yhteiskuvatkin.


Yhteislenkin jälkeen Danu pääsi vielä pidemmälle lenkille, kun Eddie jäi nukkumaan. Loppuillan koirat olivatkin hyvin rauhallisia ja pääasiassa vain loikoilivat molemmat milloin missäkin.

Koirat nukkuvat nyt yöt eri huoneissa, mutta muuten pääsevät olemaan keskenään samassa tilassa yksinoloja lukuunottamatta. Eli nyt päästään varmaan vihdoin normaaliin elämään kiinni ja koirat tulevat olemaan sitten kotonakin pääasiassa yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti