perjantai 26. kesäkuuta 2009

Danu ja Eddie ulkona.

Aamulla heräsin seitsemältä herätyskellon soidessa ja huomasin, että Eddiekin oli yön aikana tullut nukkumaan sänkyyn. Koska pentu nukkui vielä sikeästi, laitoin oman kelloni soimaan kahdeksalta uudestaan ja jatkoin nukkumista. Eddie nukkui vielä kahdeksaltakin, joten lopulta nousimme ylös vähän vaille yhdeksän. Pentu olisi vielä siinäkin vaiheessa jäänyt nukkumaan, mutta joutui lähtemään ulos, että koko päivä ei menisi sängyssä makaamiseen.

Kun olimme käyneet Danun kanssa kiertämässä pidemmän aamulenkin, lähdin Eddien kanssa ulkoilemaan. Käppäilimme tällä kertaa Tikkurilan lukion vieressä olevalle risteykselle katselemaan autoja. Siinä sitten istuttiin sorakasassa risteyksen vieressä, mutusteltiin nameja ja välillä katseltiin ohiajavia rekkoja ja busseja. Kävimme vielä kävelemässä jonkin verran juna-asemalle päin, että tuli enemmänkin käveltyä autotien varrella. Eddie ei enää välittänyt autoista vaan sillä oli ihan omat juttunsa meneillään. Se ei edes jäänyt jumittamaan minnekään vaan tepasteli reippaasti eteenpäin käyden välillä tienpenkkaa tutkimassa.

Äiti tuli viiden aikoihin moikkaamaan pentua. Jonkin aikaa kun oltiin sisällä pyöritty niin mentiin ulos Eddien ja Danun kanssa. Tarkoitus oli tutustuttaa koirat toisiinsa paremmin niin, että ne pääsisivät remmissä haistelemaan toisiaan. Ensin koirat olivat pienen välimatkan päässä toisistaan. Danu ärähti muutaman kerran ja "hyökki" pentua kohti. Käveltiin sitten jonkin matkaa niin, että koirat olivat jo suht lähekkäin mutta eivät kuitenkaan päässeet toistensa luo. Jonkin ajan kuluttua kuitenkin päästin Danun Eddien luokse.

Danu irvisti Eddien luokse mennessään, mutta kun se pääsi pennun luokse se vaan haisteli Eddietä kiinnostuneena. Eddie möyri maassa oikein kunnolla ja näytti kaikki muutkin alistumisen merkit eikä yhtään härnännyt Danua. Danu olisi paremmin tutustuttuaan halunnut leikkiäkin, mutta en vielä päästänyt koiria vapaasti telmimään, kun Danulla on niin rajut otteet. Molemmat kyllä menivät leikkiinkutsu-asentoon ja ottivat muutamia juoksuaskeleita. Kotiin päin käveltiin ihan rauhassa niin, että Danu kulki edellä eikä juurikaan enää välittänyt pennusta. Paitsi silloin, kun Eddie vähän kävi tökkimässä...

Äiti kävi viemässä Eddien sisälle ja kävimme vielä tekemässä Danun kanssa pitkän lenkin. Danu käveli koko matkan nätisti, parille koiralle se vähän rähähti. Pellolla näkyi pupukin, mutta Danuhan ei sitä huomannut.

Otimme myös Riinan kanssa Eddiestä ja Kiwiestä uudet seisotuskuvat. On siitä Eddiestä tullut iso mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti