tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kolmas päivä.

Tänään meillä oli vähän rauhallisempi päivä, kun Eddie oli sitä mieltä ettei ulkona kävely oikein kiinnostanut. Sisälläkin otettiin ihan rauhassa, kun Kiwie oli Riinan huoneessa melkein koko päivän. Eddie oli välillä keittiö-olkkarin puolella ja välillä yksin huoneessani.

Aamupäivällä se huusi ihan älyttömästi, kun jäi yksin siksi aikaa kun kävin vessassa. Eddie saattaa yksin jäädessään alkaa paukuttamaan kompostiverkkoja ja huuta jatkuvalla syötöllä. Jossain vaiheessa se kuitenkin rauhoittuu ja käy pitkäkseen. Kun tässä vaiheessa tulen takaisin, se ei edes noteeraa paluutani millään tavoin. Eli siinä mielessä hyvä tilanne. Iltapäivän puolella yksinolemiset sujuivatkin jo ihan mukavasti ilman meuhkaamista.

Danun ja Eddien totutteluharjoitukset menivät ihan mukavasti. Danu pääsi nyt jo olkkarin puolelle, kun Eddie oli keittiöön aidattuna. Danu malttoi hyvin ottaa kontaktia, eikä minun edes tarvinnut koko aikaa pyytää sitä. Loppuajan Danu oli makuuasennossa eikä muuta kuin välillä vilkuili Eddiä, joka loikoili aidan toisella puolella. Kun olin laittamassa Danua takaisin huoneeseeni, se haukahti muutaman kerran, mutta lopetti kun kielsi.

Ulkoileminen oli Eddien kanssa tänään vähän haastavaa. Pääasiassa vain istuskelimme ulkona, ja kävimme esimerkiksi leikkimässä autotien vieressä. Käväisimme myös viereisellä niityllä, missä Eddie pääsi vapaana liikkumaan. Se ei tosin lähtenyt hirveän pitkälle, vaan kulki pääasiassa koko ajan vierelläni.

Illalla istuskelimme nurmikolla ja katselimme ohi meneviä koiria. Törmäsimme myös valjaissa olevaan kissaan, joka oli Eddietä varmaan kaksi kertaa suurempi, musta ja pitkäkarvainen. Kissa oli koiriin tottunut joten annoin Eddien tutustua siihen paremmin. Eddietä vähän ujostutti, joten se katseli kissaa enemmälti jalkojeni välistä. Se oli kuitenkin hirveän kiinnostunut kissasta ja kävikin aina välillä haistelemassa sitä. Lopussa Eddie jo juoksi kissan peräänkin, kun se käveli vähän kauemmaksi. Lisäksi Eddie näki tänään ulkona rullaluistelijoita ja katseli kun ihmiset vetivät matkalaukkuja perässään.

Tänään Eddie söi jo ihan mukavasti. Aamulla ei ruoka ihan maistunut, mutta muilla aterioilla meni joko kaikki tai melkein kaikki.

Nukkumaanmeno oli nyt tosi helppo, kun Eddie nukahti heti häkkiin, eikä lähtenyt ollenkaan harhailemaan ympäri huonetta tai yrittänytkään sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti